Drie versies voor drie verschillende types

Wat we met onze ogen beleven, zijn echte avonturen, verhalen voor het leven, spannende momenten die waardevolle herinneringen worden. Wat zou daarbij dan beter kunnen helpen dan een heldere blik en grote ogen? Met onze BABOR mascara’s krijgen uw wimpers nu de look die het borsteltje belooft.

Volume, lengte, natuurlijkheid: Welk type ben jij?

„Ik wil een vol volume!“
Absolute Volume & Length Mascara
Een extreme lengte en mega-volume voor uw wimpers

De 3D Turbo Voluminator verdicht, omhult en verlengt de wimpers voor een intens full-power volume. De wimpers zien er na de eerste toepassing direct sterk verlengd en verdicht uit. Voor de turbo-look moet u het meerdere keren gebruiken. Met bestanddelen op basis van ceramide.

 

 

„Ik wil de hoogte in gaan!“
Extra Curl & Volume Mascara
De krulspecialist

NIEUW! – Deze volume-mascara met krul-borsteltje in klassiek zwart zorgt voor de doll eyes-look! Hij biedt al vanaf de eerste toepassing lengte. Bij meermalig gebruik worden de wimpers ook dichter.

 

 

„Ik wil pure natuurlijkheid!“
Ultimate Style & Volume Mascara
Allround Styling Mascara!

Eindelijk is hij er: De Allround Styling Mascara in klassiek zwart voor elke look! Hij biedt ook aan korte en minder dichte wimpers volume. Van just colour tot sterk volume – ook geschikt voor beginners! Na eenmalige toepassing hebben de wimpers een natuurlijke en geaccentueerde uitstraling. De tweede toepassing zorgt voor volume en lengte. De derde toepassing zorgt voor de expressieve night look. Deze mascara verzorgt de wimpers ook met collageen en hyaluronzuur.

 

KOOP DE PRODUCTEN VAN BABOR ONLINE

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.