Laat je verwennen in Salon De Nieuwe Stad! Wij nemen graag de tijd voor je, in onze kapsalon of schoonheidssalon met nagel- en make-upstudio. Of wat dacht je van een combinatie: vanuit de kapsalon je nagels laten lakken in de nagelstudio terwijl de kleur in je haar trekt.

In Salon De Nieuwe Stad staan gedreven en ambitieuze studenten van MBO Amersfoort klaar om je, onder begeleiding van professionele instructeurs, in de watten te leggen. Bij MBO Amersfoort geloven we dat studenten het meeste leren in de praktijk. In onze onderwijsbedrijven werken de studenten daarom met échte klanten.

Je vindt ons in de Nieuwe Stad, pal aan de Eem, aan de Oude Fabriekstraat 1 in Amersfoort. Je kunt bij ons zonder afspraak terecht. Wil je meerdere behandelingen (combineren) of zeker weten dat je langs kunt komen, maak dan wel even een afspraak. Dat kan telefonisch via 033 434 5122, of online.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen