In onze salon werken we met professionele merken, omdat we alleen het beste willen voor onze klanten. Hieronder vind je een overzicht van de merken die we gebruiken. Uiteraard kan je deze producten bij ons aan de balie kopen.

GW_Logo_br_CMYK

Dualsenses en Kerasilk, de twee haarlijnen van Goldwell,  zorgen voor zachter en mooier haar, dat voel je, dat zie je…  Dualsenses is er voor dames en voor heren, zoals rich repair, curly twist en ultra volume. Kerasilk heet niet voor niets zo en zorgt voor zijdezachte haren.

BABOR-Logo_P432

De cosmetica- en wellnessproducten van BABOR Cosmetics zijn van hoge kwaliteit. De producten zijn voor een groot gedeelte plantaardig, biologisch én Fair Trade. Letterlijk ‘schoon en mooi’ dus. Dat is pas écht verwennen.

opi-logo-with-payoff-zw

OPI is marktleider in professionele nagelverzorging. De gezondheid en kwaliteit van de nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats. OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en bijzondere namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans.

INGLOT logo

Inglot make-up producten zijn natuurlijk, aantrekkelijk geprijsd en ze zijn niet getest op dieren. Met het Freedom System stel je heel gemakkelijk je eigen kleurenpalet samen, van oogschaduw, lippenstift, poeders en concealers.

 

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.