Dagelijks worden er in de Salon nieuwe toekomstperspectieven gecreëerd. Met elke nieuwe ervaring van onze studenten wordt talent steeds beter benut. De student leert zijn of haar kwaliteiten kennen en beter benutten. Dat doen ze in een moderne omgeving met de laatste technieken en gerenommeerde producten. Een belangrijke basis voor de ontwikkeling van het vakmanschap na het halen van een diploma. De technieken, mogelijkheden en productontwikkeling staan echter niet stil. Het vak, de ambacht blijft zich ontwikkelen en is aan mode onderhevig. Vakmanschap staat dus ook niet stil. Het moet mee met de ontwikkelingen. Dat bepaalt of je salon trendbepalend of trendvolgend is. Voor de salons die trendbepalend willen zijn, bieden we zakelijke arrangementen.

Vakmanschap blijven ontwikkelen

Bij Salon de Nieuwe Stad snappen we dat je nooit klaar bent met leren. Als professional wil je je blijven ontwikkelen. De faciliteiten van de salon staan voor je beschikbaar om je als zelfstandige of als team de mogelijkheid te geven om uw vakmanschap te ontwikkelen.

Salon de Nieuwe Stad stelt haar faciliteiten beschikbaar voor Look&Learns, workshops, trainingen en demonstraties. Zes dagen per week vinden er instructielessen plaats met studenten. Dit is alleen overdag. De faciliteiten zijn dus ´s avonds en op zondag exclusief voor jou en je medewerkers, collega´s of relaties beschikbaar.

Salon de Nieuwe Stad onderscheidt zich doordat verschillende disciplines in de uiterlijke verzorging zijn ondergebracht in één salon. We hebben dus letterlijk de ruimte om alle mogelijkheden te bieden:

  • Haarverzorging
  • Gezichtsverzorging
  • Visagie (make-up)
  • Nagelverzorging

Zakelijke arrangementen

De kapsalon en beautysalon zijn per dagdeel van 3,5 uur beschikbaar. Je kunt daarbij kiezen tussen een avond of een dagdeel op zondag (’s ochtends, ’s middags en/of ’s avonds). De tarieven zijn (ex btw):

  • Dagdeel avond: € 225,00 exclusief gastvrouw / € 325 inclusief gastvrouw
  • Dagdeel zondag: € 275,00 exclusief gastvrouw / € 375 inclusief gastvrouw

In de kapsalon beschikken we over 16 kapstoelen en 4 wasbakken. In de beautysalon maken we onderscheid tussen schoonheidsbehandelingen en nagelverzorging. We beschikken over 6 cabines voor schoonheidsverzorging en 8 plaatsen voor nagelverzorging.

Maatwerk

Een zakelijk arrangement is vanzelfsprekend een specifiek op jouw organisatie afgestemd arrangement. We bieden altijd de faciliteiten en mogelijkheden die passen bij jouw wensen en behoeften. Voor dit maatwerk is persoonlijk contact een vereiste. Ik nodig je graag uit in de salon voor een heerlijke kop koffie en een impressie van de salon en haar mogelijkheden.

Wellicht tot snel,

Esther Binnekamp
Manager Salon de Nieuwe Stad
0615086743 / esther@salondenieuwestad.nl

Bezoekadres:
Salon de Nieuwe Stad
Oude Fabriekstraat 1
3812 NR Amersfoort

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.