Even bijkomen van alle drukte? In onze schoonheidssalon kom je helemaal tot rust. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, van gezichtsbehandelingen en massages tot huidverbeterende behandelingen. Maar ook voor kleinere behandelingen kun je bij ons terecht, zoals het epileren/harsen van je wenkbrauwen en verven van je wimpers.

Tijdens de behandelingen werken we met professionele merken waaronder BABOR. Vraag naar onze verschillende mogelijkheden. Ook leuk om samen met je vriendin, zus of moeder een arrangement te boeken in de duo-cabine.

Nagel- en make-upstudio

In het hart van onze salon vind je de nagel- en make-upstudio. Laat je handen heerlijk verzorgen en je nagels weer stralen. Verschillende manicure-behandelingen zijn mogelijk, zoals een gel color manicure. We werken met de producten van onder andere OPI. Ook geven we make-upadvies en kun je een dag- of avondmake-up laten aanbrengen. Verder gebruiken we de nieuwste mascara van Babor zodat je wimpers, de lengte, volume en krul krijgen die ze verdienen.

BEKIJK EN KOOP DE PRODUCTEN VAN BABOR ONLINE

Alle schoonheidsbehandelingen

Babor FACIALS

BASIC
Bij deze basisbehandeling maken we je huid met een reiniging klaar voor de Babor Vitaliteitscheck. Na de check gaan we verder met een peeling om de huid optimaal te reinigen. Vervolgens krijg je een massage met amandelolie en daarna een masker. We sluiten af met een dagverzorgingsproduct specifiek voor jouw huid.

€27,05
LUXURY
Bij deze luxe behandeling beginnen we met een reiniging en een Babor Vitaliteitscheck. Vervolgens epileren we je wenkbrauwen. Daarna brengen we een peeling aan om je huid optimaal te reinigen en verwijderen we onzuiverheden dieper in de huid. We boosten je huid met een Babor ampul voordat we verder gaan met een massage met amandelolie. Voordat we afsluiten, krijg je een masker. We brengen een dagverzorgingsproduct aan dat speciaal op jouw huid is afgestemd.

€33,30
CLEANSING
Bij deze behandeling maken we je huid met een reiniging klaar voor de Babor Vitaliteitscheck. Na de check gaan we verder met een peeling om je huid optimaal te reinigen en verwijderen we onzuiverheden dieper in de huid. We boosten jouw huid met een Babor ampul en brengen een masker aan. We sluiten de cleansing af met een dagverzorgingsproduct, speciaal voor jouw huid.

€27,05
SKIN IMPROVEMENT
Bij deze behandeling reinigen we eerst de huid voor een optimale opname van de glycolzuurpeeling. Na de peeling krijg je een ampul die je huid een extra boost geeft. We sluiten af met een dagverzorging met sun protection factor (SPF). Deze behandeling is heel doeltreffend: resultaat is een verbeterde huid!

€24,00
Natuurlijk kun je alle behandelingen upgraden met deelbehandelingen.
Zoals epileren of harsen. Maar ook met een upgrade onzuiverheden verwijderen, een make up touch up .

We kunnen de behandelingen volledig naar jouw wensen aanpassen!
BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING

Lichaamsbehandelingen

Ontspannende deelmassage
Een massage van bijvoorbeeld hoofd, nek en schouder.
€20,80
Hotstone massage
De hitte van de stenen dringt diep door in je spieren. Deze massage verlicht spanningen en geeft veel energie.
€41,10
Lichaamscrub&pakking
Een lichaamsscrub & pakking is een traktatie voor lichaam en huid. Deze behandeling omvat een scrub en keuze uit diverse pakkingen.
€43,70
Lichaamsscrub
Scrubben van de rug, armen en benen en een bodylotion als afsluitende verzorging.
€26,00
BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING

Losse (deel)behandelingen

Wenkbrauwen epileren / harsen€10,90
Wimpers verven€10,90
Wenkbrauwen verven€10,90
Wimpers en wenkbrauwen verven€18,70
Deelbehandeling harsen vanaf prijs€10.90
BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING

Manicure

Bescherm je nagels!
Manicure
Cosmetische manicure behandeling, bestaat uit desinfecteren,nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, velletjes verwijderen, nagels polijsten, massage, nagelriemolie
€11,50
OPI GelColor Manicure
De beroemde OPI GelColor behandeling, nagels worden eerst verzorgd en vervolgens wordt de GelColor aangebracht.
€27.55

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING
WIMPERLIFTING
Je wimpers zullen langer en voller lijken na deze behandeling. Bij deze behandeling krullen wij de natuurlijke wimper door middel van siliconen pads. Je kunt deze behandeling alleen telefonisch boeken.
€50,00
HENNABROWS
Wenkbrauwen geverfd, maar het blijft niet lang zitten? Wij hebben een oplossing. Met henna brows zijn de wenkbrauwhaartjes 4 tot 6 weken gekleurd. Je kunt deze behandeling alleen telefonisch boeken.
€26,00
YOUNG
Speciaal voor onze jongere klanten een ontspannen gezichts behandeling, bestaat uit reinigen, verzorgen en ontspannen.
€24,50

Alle voetbehandelingen

Voetverzorging en pedicure behandelingen

Breng teenslippers mee bij deze behandelingen

Cosmetische voetverzorging
Desinfecteren, voetenbad, nagels vijlen, de nagelriemen verzorgen en velletjes verwijderen, eelt verwijderen, polijsten van de nagels.
€14,50
Basis Pedicure
Analyse, desinfecteren, nagels knippen en vijlen, nagelriemen frezen en verzorgen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen (max. 2). voetbalsem inmasseren, advies.
€35
Uitgebreide Pedicure
Analyse, desinfecteren, nagels knippen en vijlen, nagelriemen frezen, eelt en likdoorns verwijderen, voetbalsem inmasseren, advies.
€49,50
OPI GelColor
OPI GelColor Upgrade
De beroemde OPI GelColor behandeling, deze upgrade kun je bij een voetverzorging of pedicure behandeling boeken.
€12,50
BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING

Visagie

Bruidsmake-up

Speciale arrangementen

High tea
Prijs per persoon.
€16,50
Kinderfeestjes
Schminken of make-up, prinses-manicure etc., inclusief drinken en lekkers. Prijs per kind.
€10,00
Bedrijfs- en vriendenworkshop
Stel samen met ons team je eigen workshop voor je bedrijf of vriendengroep samen.

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING

Je vindt ons in De Nieuwe Stad, pal aan de Eem, aan de Oude Fabriekstraat 1 in Amersfoort, loop gewoon eens binnen. Toch liever een afspraak maken? Dat kan online of telefonisch via 033 4345122.

Kapsalon

Even bijkomen van alle drukte? In de schoonheidssalon kun je helemaal tot rust komen. Wij verzorgen luxe gezichtsbehandelingen, peelings en complete lichaamsmassages. Ook hebben wij speciale kamers voor duo-behandelingen. In de nagel- en make-up studio worden niet alleen nagels gelakt, maar kunt u ook een cosmetische voetverzorging krijgen. Maar ook voor het epileren van wenkbrauwen of verven van wimpers, kunt u bij ons terecht.

Meer over kapsalon

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen