Even bijkomen van alle drukte? In onze schoonheidssalon kom je helemaal tot rust. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, van luxe gezichtsbehandelingen tot lichaamsmassages. Maar ook voor kleinere behandelingen kun je bij ons terecht, zoals het epileren van je wenkbrauwen en verven van jee wimpers.

Alle prijzen zijn inclusief het gebruik van de producten van Babor. Vraag naar onze verschillende arrangementen met een heerlijke lunch of high tea. Je kunt kiezen voor een halve- of hele dag met diverse behandelingen. Leuk om samen met je vriendin, zus of moeder een arrangement te boeken! Speciaal hiervoor hebben wij in Salon de Nieuwe Stad een duo-cabine.

Nagel- en make-upstudio

In het hart van onze salon vind je de nagel- en make-upstudio. Laat je handen heerlijk verzorgen en je nagels weer stralen. Van een complete manicure tot nagels lakken, alles is mogelijk. Daarnaast geven we make-upadvies en we maken je graag op, zodat je weer op-en-top verzorgd de salon uit loopt.

“Make your nails shine”

In onze nagelstudio werken we met O.P.I. en in de make-up studio met Inglot. We kunnen de kleuren afstemmen op het seizoen, zodatje er altijd trendy uitziet.

Ook kun je voor, tijdens of na je behandeling terecht in onze kapsalon.

Alle schoonheidsbehandelingen

Babor gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling (duur: 50 minuten)
Bij deze uitgebreide basisbehandeling beginnen we met een reiniging van de huid zodat deze klaar is voor de Babor Vitaliteitscheck. Na deze check gaan we verder met een peeling om de huid optimaal te reinigen. Vervolgens krijgt u een massage met amandelolie en daarna een masker. We sluiten af een dagverzorging met een product specifiek voor uw huid.

Luxe gezichtsbehandeling (duur: 70 minuten)
Bij deze luxe behandeling beginnen we met een reiniging en een Babor Vitaliteitscheck. Vervolgens epileren we uw wenkbrauwen. Daarna brengen we een peeling aan om de huid optimaal te reinigen en verwijden we onzuiverheden dieper in de huid. We boosten uw huid met een Babor ampul voordat we verder gaan met een massage met amandelolie. Voordat we afsluiten, krijgt u een masker. Met een speciaal op uw huid afgestemd product brengen we een dagverzorging aan.

Zuiverende behandeling (duur: 50 minuten)
Bij deze behandeling beginnen we met een reiniging van de huid zodat deze klaar is voor de Babor Vitaliteitscheck. Na deze check gaan we verder met een peeling om de huid optimaal te reinigen en verwijden we onzuiverheden dieper in de huid. We boosten uw huid met een Babor ampul en brengen een masker aan. We sluiten de behandeling af met een dagverzorging met een product specifiek voor uw huid.

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK UW BEHANDELING

Lichaamsbehandelingen

Ontspannende deelmassage
Een massage van bijvoorbeeld hoofd, nek en schouder.
Ontspannende lichaamsmassage
Een massage van de rug, nek, schouder, armen en benen met een massage-olie of –crème naar keuze.
Hotstone massage
De hitte van de stenen dringt diep door in de spieren. Deze massage verlicht spanningen en geeft veel energie.
Lichaamspakking
Een lichaamspakking is een traktatie voor lichaam en huid. Deze behandeling omvat een scrub en keuze uit diverse pakkingen.
Oliepakking
Met keuze uit de etherische oliën: lavendel, eucalyptus of sinaasappel. Tijdens het inwerken van de pakking krijt u een ontspannende hoofdhuidmassage.
Lichaamsscrub
Scrubben van de rug, armen en benen en een bodylotion als afsluitende verzorging.

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK UW BEHANDELING

Babor behandelingen

Algenpakking
Heeft een hydraterende en ontgiftende werking.
Pakking van vulkanische modder
Heeft een ontslakkende en ontgiftende werking.
Scrub van mineraalzout
Herstelt het vochtgehalte van de huid. Ter afsluiting brengen we een verstevigende bodylotion aan.

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK UW BEHANDELING

Losse behandelingen

Wenkbrauwen epileren / harsen
Verven van wimpers
Verven van wenkbrauwen
Verven van wimpers en wenkbrauwen
Deelbehandeling harsen

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK UW BEHANDELING

OPI Pro Spa Manicure handbehandelingen

Om uw nagels te beschermen, adviseren wij u om teenslippers mee te nemen.
Prep
Basisbehandeling waarin we uw nagels vijlen, de nagelriemen verzorgen en de velletjes rond uw nagels verwijderen. Deze behandeling is tevens de voorbehandeling voor onze OPI Express, Signature, Pamper en GelColor behandelingen.
Express
De prep-behandeling breiden we uit met een ontspannende hand- en onderarmmassage, nagels lakken met Infinite Shine (tot 10 dagen lang een intense glans zonder lamp) en een OPI Pro Spa Ceramide Spray voor het herstellen van de vochtbalans en het verjongen van de huid.
Signature
De behandeling waar Salon de Nieuwe Stad graag haar handtekening onder zet. Een mooie behandeling voor een mooie prijs. Na de voorbehandeling (Prep) gaan we verder met het scrubben van onderarmen en handen. We maken het ontspannen af met een massage van de handen en onderarmen. Als laatste stap lakken we uw nagels met Infinite Shine en brengen de Ceramide Spray aan.
Pamper
Voor als u uzelf lekker in de watten wil leggen. Na de 'prep' en de scrub krijgt u een handmasker. We geven u een massage en lakken de nagels met Infinite shine voordat we u ene nagelriembehandeling en een handserum geven. We maken de behandeling af met de Ceramide Spray.
OPI GelColor
De beroemde OPI GelColor behandeling die uw nagels weken lang een mooi laklaag geeft zonder de nagel aan te tasten. We bieden u de volledige behandeling waarin we uw nagels eerst vijlen, de nagelriemen verzorgen en de velletjes rond uw nagel verwijderen. Daarna brengen we de GelColor aan. Uitharden onder de UV-lamp en u kunt er weer weken tegenaan met deze flexibele, stootvaste nagellak.

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK UW BEHANDELING

Alle manicurebehandelingen

OPI Pro Spa Pedicure voetbehandelingen

Prep
De 'prep' is de (voorbereidende) basisbehandeling waarin we, na een voetenbad, uw nagels vijlen, de nagelriemen verzorgen en velletjes verwijderen.
Express
Snel, maar volledig. Na de 'prep' verwijderen we eelt, krijgt u een voetmassage en maken we het af met de OPI Infinite Shine nagellak (tot 10 dagen lang een intense glans zonder lamp) en een OPI Pro Spa Ceramide spray voor het herstellen van de vochtbalans en het verjongen van de huid.
Signature
Heeft u iets meer tijd? Teken dan voor onze uitgebreidere behandeling. Voor de massage scrubben we de onderbenen en voeten. En na het lakken brengen we de OPI Pro Spa Intensive Callus Smoothing Balm aan die uw huid reinigt, kalmeert, intensief hydrateert en verzacht. Deze heerlijk ontspannen huid krijgt daarna een afsluitende verzorging met de Ceramide Spray.
Pamper
Met deze troetelbehandeling breiden we de Signature-behandeling uit en pamperen wij u met een voetmasker na het scrubben én voordat we verder gaan met de voetmasker, massage, Infinite Shine nagellak, Smoothing Balm en Ceramide Spray.
OPI GelColor
De beroemde OPI Gel Color behandeling die uw nagels weken lang een mooi laklaag geeft zonder de nagel aan te tasten. We bieden u de volledige behandeling waarin we uw nagels eerst vijlen, de nagelriemen verzorgen en de velletjes rond uw nagel verwijderen. Daarna brengen we de de Gel Color aan. Uitharden onder de UV-lamp en u kunt er weer weken tegenaan met deze flexibele, stootvaste nagellak.

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK UW BEHANDELING

Visagie

Make-up advies en touch-up
Make-up dag/avond
Bruidsmake-up

Speciale arrangementen

Kinderfeestjes
Schminken of make-up, prinses-manicure etc., inclusief drinken en lekkers. Prijs per kind.
Bedrijfs- en vriendenworkshop
Stel samen met ons team uw eigen workshop voor uw bedrijf of vriendengroep samen

BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK UW BEHANDELING

Je kunt bij ons met en zonder afspraak terecht. Je vindt ons in De Nieuwe Stad, pal aan de Eem, aan de Oude Fabriekstraat 1 in Amersfoort, loop gewoon eens binnen. Toch liever een afspraak maken? Dat kan online of telefonisch via 033 4345122.

Kapsalon

Even bijkomen van alle drukte? In de schoonheidssalon kunt u helemaal tot rust komen. Wij verzorgen luxe gezichtsbehandelingen, peelings en complete lichaamsmassages. Ook hebben wij speciale kamers voor duo-behandelingen. In de nagel- en make-up studio worden niet alleen nagels gelakt, maar kunt u ook een cosmetische voetverzorging krijgen. Maar ook voor het epileren van wenkbrauwen of verven van wimpers, kunt u bij ons terecht.

Meer over kapsalon