Wij vieren feest op donderdag 17 december.

Ondanks dat wij op een prachtig plekje ons Onderwijs bedrijf Salon de Nieuwe Stad hebben, ontbrak het door de industriële bouw aan warmte en gezelligheid. Omdat wij het belangrijk vinden dat klanten en studenten zich thuis voelen hebben we hier verandering in aangebracht.

Dit feestje willen we graag met u vieren!

Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, daarom is het dragen van mondkapje verplicht en werken wij met een maximum walk-through van 3 personen à 1.5 meter waarborging. U wordt ontvangen door onze studenten en ontvangt een keycoard.

Er zijn meerdere gastvrouwen beschikbaar zodat u niet te lang hoeft te wachten. Onderweg wordt u verrast met een hapje/drankje verzorgd door Onderwijsbedrijf First Class Amersfoort en nemen we u mee in de ambiance van geur en beleving.

Tevens is de huidcoach van Babor aanwezig om met de DERMAVISUALISER u van een persoonlijke huidanalyse en advies te voorzien. Met deze camera kan de huidcoach de huid veroudering, vocht en verhoorning analyseren. Er is een maximum aantal van 8 plekken deze dag, de afspraak duurt ongeveer 40 minuten en is GRATIS te boeken! Let op: hiervoor dient u een afspraak in te plannen.

U ontvangt deze dag 10% feestkorting bij het maken van een afspraak en 20% feestkorting op producten.

Wist u ook al dat we de kleding, sieraden en tassen van Bellini’s in de salon verkopen?

 We zien u graag 17 december @ Salon de nieuwe stad!